Penceremden Filmi Konusu, Oyuncuları, Netflix, Fragmanı

Penceremden film konusu, oyuncuları, Netflix, fragmanı full hd izle 2022 İspanya, ABD yapımı film vizyon tarihi ne zaman, yorumları, IMDB ayrıntıları.

Penceremden Filmi Ne Zaman Çıkacak | Vizyon Tarihi

Penceremden filmi vizyon tarihi 4 Şubat 2022 olarak açıklanan Romantik, Dram türünde dikkat çeken filmler arasında yer almaktadır. İmdb Puanı: 7,0 2022 Filmleri arasında yer alan sinema filmidir. Penceremden film konusu, oyuncuları, fragmanı ve film hakkında diğer detaylar izleyici tarafından merakla beklenmektedir.

Filmin toplam süresi 1 saat 53 dakika süren film sinema severlerin beğenisine sunulmuştur. Filmin yapımcı ülkesi ve çekimleri İspanya, ABD' de gerçekleştirilmiştir. Film tanıtım fragmanı ile en iyi sahneleri sinema severlerin beğenisine sunulmuştur. Film yönetmeni Marçal Forès yaptığı yaptığı başarılı bir filmdir. Film oyuncuları ise Clara Galle,Julio Peña Fernández,Guillermo Lasheras gibi başarılı isimler yer almıştır. Filmler hakkında aradığınız tüm detaylar sizler için sunulmaktadır.

Film konusu nedir?

Penceremden filmi; Yönetmenliğini Marçal Forès' ın yaptığı Romantik, Dram türünde ki Penceremden filmi sinema severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Ariana Godoy'un popüler romanından uyarlanan orjinal ismi ile A través de mi ventana filmi izleyici ile buluştu. Bakıldığında farklı dünyaların insanları olan, aile ve yaşam standartları çok farklı iki gencin aşk hikayesi konu edilmektedir. Raquel ve Ares' in aşkları tüm zorluklara rağmen birbirlerine kavuşmaları ardından meydana gelen olaylar anlatılmaktadır. Genç bir kız olan Raquel, uzun süredir komşu olduğu bir adama platonik aşıktır. Ne kadar çok istiyor olsa da bir türlü ona olan duygularını açamaz. Tüm yapabildiği uzaktan onu izlemek ve hayal kurmaktan öteye gidemez. Ancak çok geçmeden Ares'in de ailelerinin tüm itirazlarına aldırış etmeyerek kendisine aşık olduğunu öğrenmesi ile araların da tutkulu bir aşk hikayesi başlar.

Film Fragmanı



Film Oyuncuları kimdir?

Film yönetmeni Marçal Forès oyuncu kadrosu; Clara Galle,Julio Peña Fernández,Guillermo Lasheras başarılı oyuncular başrolü paylaşmaktadır.

Yorumlar